fbpx

Marcel Zweedijk

curriculum vitae

Open Sollicitatie.

Hallo SportNetwerk.

Soms zie je een vacature en denk je: “Ja, dit ben ik!”. Dat heb ik bij meerdere vacatures op jullie website gehad en dat is de reden dat ik een persoonlijke video hierboven voor jullie heb opgenomen. Heb je die al gekeken? Zo niet, scroll even terug en druk op PLAY!

“Marcel denkt conceptueel, kijkt over grenzen heen en is hierbij in staat technische, creatieve en psychologische aspecten te combineren.”

– NIKI DE HAAR, DR3DATA

Met meer dan 10 jaar praktijkervaring, meerdere zelf opgebouwde bedrijven en meer dan 100 eerder geholpen klanten, denk ik een uitstekende invulling te zijn voor jullie vacatures. 

Klik hieronder op de knop om mijn
curriculum vitae te bekijken.

1

man met laptop

100+

bedrijven helpen groeien

Veel

kopjes koffie

24/7

creatieve ideeën

Download mijn CV

Interesse in mijn curriculum vitae?
Download deze dan hieronder, door op de knop te klikken. 

Marcel heb ik ervaren als een goede strateeg. Hij is fijn om mee te sparren. Hij heeft een heldere visie die hij vervolgens ook goed kan neerzetten. Samenwerken met Marcel heb ik als prettig ervaren en kan hem ook aanbevelen voor samenwerkingen in ambitieuze projecten.”

Ralph Kaulingfreks

Marcel Zweedijk

Hallo SportNetwerk. 

Ik hoop dat je deze pagina interessant vond. Wil je een bericht achterlaten, dan kan dat gemakkelijk hieronder. Je kunt me ook direct mailen op marcel@marcelzweedijk.nl en/of een Whatsapp sturen op 06 470 87 343.

Marcel heeft o.a. gewerkt voor en met: